Recenzije o Hondrostrong

 • Anita
  Dobar dan. Zglobovi me muče dugi niz godina. Ali nijedan od lijekova nije pomogao. Dobro je da mi je prijatelj savjetovao kremu Hondrostrong. Koristi se nekoliko puta dnevno. Primijetio sam da je i nakon 20 minuta nakon nanošenja bol počeo da jenjava.
  Hondrostrong
 • Matea
  Dobar dan. Nisam se mogao kretati kako treba. Ujutro je bilo teško ustati iz kreveta. Kretanje je bilo teško, sputano. Najmanje opterećenje na zglobovima izazivalo je nepodnošljivu bol. Kolega s posla mi je rekao za Hondrostrong. Lijek se pokazao djelotvornim. Tretman je prošao bez nuspojava.
  Hondrostrong
 • Maja
  Zdravo. Odlučio sam podijeliti svoje iskustvo korištenja Hondrostrong. Želim vam reći da sastav sadrži samo prirodne sastojke. Bitno mi je da nije bilo alergije, jer obično ne podnosim kreme.
  Hondrostrong
 • Tena
  Svoju recenziju posvećujem lijeku Hondrostrong, pokazao se najefikasnijim među svim lijekovima za liječenje zglobova, hrskavice i koštanog tkiva. Primjenjuje se 3 puta dnevno. Krema se brzo upija i dobro miriše. Nema bolova, zdravlje je sada u redu. savjetujem.
  Hondrostrong
 • Ivan
  Naručio Hondrostrong za moju mamu. Žalio se da se pojavio otok u zglobovima. Nije mogla podnijeti bol. Pokušavao sam da se liječim mastima, tabletama, ali ništa nije pomoglo. Završio kompletan kurs. Efikasan lek.
  Hondrostrong
Ocjena korisnika Hondrostrong
4.8
24